Kis családunk találkozása a dongalábbal

Kis családunk találkozása a dongalábbal

5.gipsz = Achillotomiára várva

2015. január 10. - Eni83

Zalán baba pár napja megkapta az 5. gipszét. Szerencsére tényleg nincs szükség a 6.-ra, és ezután jöhet a kisműtét, melyet az orvos egy fülbelövéshez hasonlított. Na ennél azért komolyabbnak tűnik, de talán tényleg nem fog annyira fájni a babának.

Tulajdonképpen kétszer 1 centis bemetszésről van szó a sarkainál, mellyel az Achilles ínt felszabadítják, egyben megnyújtják. Egy új pozícióba állítva még 3 hét csere nélküli gipsz következik, és utána végre búcsút mondhatunk neki!! :))

A képek a 4.gipsz utáni állapotot mutatják, és hogy Zalán ne csak a lábából álljon, csatolok egy arcképet is a kis Bogyókánkról.

foto_1.jpg

 

img_1673.JPG

Az Achillotomia jövő hét csütörtökön lesz, az egy egész délelőttös út lesz a Heim Pálban, szegénykém biztosan nagyon fáradt lesz. Főként, hogy bent sem lehetünk vele a műtéten. Remélem, jól viseli majd, hogy borzasztóan kedves, de idegen bácsik és nénik matatnak majd rajta...

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfiunkdongalaba.blog.hu/api/trackback/id/tr597059881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása