Kis családunk találkozása a dongalábbal

Kis családunk találkozása a dongalábbal

Gipszelésnek mindjárt vége, 3...2...1!

Azaz pénteken újra pancsizunk! :)

2015. február 03. - Eni83

Még éppen 3 nap van a gipsz levételéig.

Egyre nehezebben telnek a napok, ha erre gondolok, alig várom, hogy péntek reggel legyen! Egyrészt nagyon kíváncsi vagyok a lábijára, másrészt egyre inkább aggódom azon, hogy kinövi a gipszet, ami most rajta van.

Látszik, hogy nőtt az elmúlt hetekben, mert van pár bodyja, amit már nem tudok ráadni. Mivel sír mostanában sokat, és ez a növés dolog is, jogos a félelmem, -gondoltam én-, hogy a gipsz miatt van. Mi van, ha kicsi...???

Ma reggel írtam is az orvosnak, de megnyugtatott, hogy nem kell aggódnom. De ha szeretném, akkor holnap megnézi. Úgy döntöttem, hogy türelmes leszek, és várok péntekig. És elfogadom, hogy lehet, a megfázása miatt sírdogál mostanában éjszaka többet, hiszen náthás, köhög szegénykém, ami miatt naponta többször porszizunk, meg cseppentünk a nózijába, szóval van most elege a Bogyónak. És hát azért a menetrendszerinti hasfájás is megvan azért...

Ha belegondolok, az a csoda, hogy van, hogy nevetgél napközben. A csatolt kép pár napja készült :)

zalan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfiunkdongalaba.blog.hu/api/trackback/id/tr27137325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása